Montaža in premontaža očal

V naši delavnici opravljamo montaže in premontaže stekel. Na voljo imamo več strojev, ki nam omogočajo brušenje stekel.

Zakaj je to pomembno? Ker očal za montažo ali premontažo ne pošiljamo drugam, ampak to naredimo v lastni delavnici, vam očala dobavimo hitreje. Enako velja tudi za premontažo. Če se odločite, da boste zamenjali samo stekla, jih lahko v kratkem času montiramo na obstoječi okvir ali obratno, če želite obdržati obstoječa stekla in izbrati nov okvir, vam zanje izberemo ustrezen okvir in opravimo premontažo.

Popravila očal:

  • zamenjava vijakov,
  • ravnanje,
  • menjava nosnih blazinic.

Merjenje načina gledanja in izdelava individualiziranih stekel

V Optiki Nadoh opravljamo meritve z napravo Visioffice. Omogoča natančne meritve gledanja, na podlagi katerih se izdelajo povsem individualizirana, unikatna stekla, ki omogočajo najbolj optimalen vid.

Obenem naprava omogoča tudi fotografiranje stranke. Ta lahko pomeri več korekcijskih okvirjev in se potem za okvir odloči na podlagi fotografij. Gre za zelo priljubljeno obliko izbiranja okvirjev pri tistih, ki imajo visoko dioptrijo in se pri pomerjanju korekcijskih okvirjev sicer ne vidijo dobro.

Svetovanje pri izbiri primernih očal

 V Optiki Nadoh vam pri izbiri stekel, očal ali leč svetuje osebje z ustrezno izobrazbo. Ekipo sestavljata optik ter tehnik optik, za okulistične preglede pa skrbi optometrist.